duminică, 29 septembrie 2013

O echipă din cadrul Colegiului Naţional "Unirea" a luat parte la a patra ediţie din cadrul programului "Let's do it Romania"

Astăzi, între orele nouă şi treisprezece, o echipă din cadrul Colegiului Naţional "Unirea" a participat la a patra ediţie a programului "Let's do it Romania!". Echipa a fost formată din Argatu Alexandra, Avram Gabriela, eleve în clasa a X-a, şi Cristian Teodora Georgiana, elevă în clasa a IX-a.

"Let's do it Romania" este un program inspirat din Estonia, care îşi propune strângerea şi reciclarea deşeurilor din întreaga ţară în doar o singură zi. Deşi sună foarte ambiţios, programul a avut mare succes atât în ediţiile precedente cât şi în acest an.

Cele trei eleve au desfăşurat activităţi de ecologizare în zona crângului Petreşti, sortând deşeurile în containere special amenajate, urmând ca apoi acestea să fie reciclate.



Echipa Colegiului Naţional "Unirea" este mândră că a reuşit ca alături de ceilalţi voluntari să facă din România o ţară mai curată şi să dea, totodată, un exemplu pentru ceilalţi.

Un comentariu: