miercuri, 7 decembrie 2011

BEx-ul CNU la prezentarea „Cu IMPACT în judeţul Vrancea”

Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”, Focșani, a luat parte astăzi, 7 decembrie 2011,  la prezentarea „Cu IMPACT în judeţul Vrancea” organizată la Inspectoratul Școlar Județean.

Cei 10 membri ai Consiliului Școlar al Elevilor s-au reunit în sala de conferințe a ISJ Vrancea alături de omologii acestora din liceele vrâncene pentru a asista la prezentarea proiectelor desfășurate de cluburile Impact din județul Vrancea.

De asemenea, în cadrul acestei întruniri a fost prezentată și activitatea desfășurată de către președintele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Alexandra Voicu, la seminarul de la Băile Herculane și a directorului Departamentului Mobilitate-Informare-Formare-Consiliere, Mădălin Blidaru, la Drobeta Turnu Severin.

În cadrul acestei activități au fost expuse și fotografiile trimise de către Colegiul Național „Unirea”, având ca temă activitățile de voluntariat, în cadrul expoziției organizate de Consiliul Județean al Elevilor.

Evenimentul a fost desfășurat în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Șanselor Tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu