miercuri, 25 ianuarie 2012

Deschiderea Clubului de Fotografie

Ziua de 24 ianuarie a debutat pentru membrii Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”, Focșani, cu pregătirea expoziției de fotografie.

Ne-am bucurat de un răspuns foarte bun dat de elevii liceului acestei inițiative, aproximativ 20 de elevi răspunzând afirmativ acesteia și aducând creații proprii pentru expoziția din holul principal al liceului. Dorim să le mulțumim, cu această ocazie, tuturor celor ce au trimis fotografii și, de asemenea, elevilor care au venit la lansarea clubului de fotografie. O parte din fotografiile trimise ( au fost trimise, în total, 65 de fotografii ) se pot vedea în poza de mai jos.

Începând cu ora 9:00, în Aula „Mihai Eminescu” a Colegiului Național „Unirea”, elevii pasionați de fotografie și nu numai s-au adunat pentru a participa la deschiderea unui nou club în cadrul liceului, Clubul de Fotografie, acesta fiind un proiect al Consiliului Școlar al Elevilor.

După o prezentare a acestui proiect realizată de Alexandra Voicu, președintele Consiliului Școlar al Elevilor, a urmat un filmuleț de introducere realizat de Amalia Giurgea și Mădălin Blidaru. După acest moment, Doru Ștefănescu, invitat special al acestui eveniment, a susținut un discurs, amintind experiențele sale avute în acest domeniu și încurajând elevii. Ultimele cuvinte au aparținut doamnei profesoare Sîrbu Angela, coordonator al Consiliului Școlar al Elevilor, precizând că inițiativa se va bucura de câteva surprize.
În urma primei întâlniri, a fost creat un grup de discuții pe Facebook, deschis tuturor pasionaților de fotografie și tuturor doritorilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”. Dacă doriți să faceți parte din acest grup, vă rugăm să contactați membrii Biroului Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor.
De asemenea, Clubul de Fotografie este deschis tuturor elevilor uniriști.

În curând vom reveni cu mai multe detalii privind funcționarea acestui club!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu