miercuri, 11 aprilie 2012

Concurs de proiecte: Europa mai aproape de CNE

Consiliul Național al Elevilor a revenit cu un nou proiect de amploare pentru elevii din România - „Europa, mai aproape de C.N.E., Europa, în școala ta!”. Proiectul, apărut la inițiativa Dianei-Ioana Morea, senior al Consiliului Național al Elevilor și a lui Andrei Ghergu, se desfășoară în parteneriat cu Cabinetul Europarlamentarului Norica Nicolai și, evident, cu Consiliul Național al Elevilor, reprezentat prin Andrei Bogdan Petre, în calitate de președinte.

Proiectul se constituie sub forma unei competiții  propunându-și să implice un număr de aproximativ 250 de elevi din România, și are ca scop promovarea valorilor europene în cadrul învățământului românesc. Proiectul propriu-zis se va desfășura între 16 aprilie 2012 și 5 mai 2012, iar elevii au șansa de a se înscrie în concurs în perioada 16-22 aprilie 2012. Pentru mai multe detalii în privința regulamentului și a înscrierii în comeptiție, accesați cu încredere site-u l proiectului - http://www.europacne.ro.






În perioada imediat următoare (22-27 aprilie 2012), se va desfășura prima etapă a competiției, și anume concursul de proiecte ce are ca scop promovarea valorilor europene în contextul sistemului educațional românesc.

În perioada 3-13 mai 2012, va avea loc cea de-a doua etapă a proiectului, și anume desfășurarea campaniei de informare pentru cei care vor fi desemnați finaliști în cadrul primei etape.

În data de 25 mai 2012, pe site-ul proiectului - http://www.europacne.ro vor fi anunțați câștigătorii competiției.

Un lucru esențial de menționat și reținut este faptul că înscrierea în competiție se face pe echipe, fiecare grup de lucru fiind alcătuit din trei membri.

Așadar, nu ezitați să vă înscrieți în acest proiect, dacă vă numărați printre acei oameni care încă mai cred că pot face ceva pentru a schimba lumea sau, cel puțin, o mică parte din mediul în care trăiesc!

Iulia Arion
Redactor al Biroului de Presă C.N.E

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu