joi, 5 aprilie 2012

Școala Altfel la CNU - ziua a III-a

Ziua de miercuri, a fost o zi ce a reunit elevii din CNU la diverse activități, majoritatea fiind organizate chiar de ei. Activitățile de tipul „Profesor pentru o zi” au fost cele care au atras atenția mai multor clase. De asemenea, elevii de clasa a X-a au devenit adevărați comercianți.


Fizică distracțivă, audiția melodiilor nemuritoare ale celor de la Beatles, exersarea unor tehnici de comunicare, vizionări de filme, dezbateri (una dintre ele, organizată de Consiliul Școlar al Elevilor, axându-se pe Școala Altfel) etc. În sala de festivități, elevii au putut să fie spectatorii celei de-a treia ediții a Festivalului coral de Muzică Psaltică „Lăudați-l pe Domnul!”. 

La ora 12:00, flashmobul „Și TU ești Consiliul Elevilor!” a adus în curtea liceului elevii care și-au dorit să danseze pe o serie de melodii cunoscute, care au vrut să transmită un mesaj.
Elevi și părinți au fost reuniți după-amiaza pentru a învăța tehnici de psiho-judo. Aceștia, îndrumați de prof. psih. Alina Vulpe, au descoperit care sunt cauzele conflictelor și au aflat prin intermediul unui training cum pot să ateneuze divergențele ce apar în relațiile părinte-adolescent.

Întregul orar ce conține activitățile din cadrul Școlii Altfel, activități ce au avut loc la CNU, este disponibil la adresa aceasta.

Galeria foto de mai jos conține imagini de la o parte din activitățile desfășurate:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu