miercuri, 2 mai 2012

O echipă de la CNU în faza a doua a concursului național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”

În perioada 3-13 mai 2012, echipa MVM, de la Colegiul Național „Unirea”, va trebui să pună în practică campania de informare corespunzătoare planului de campanie cu care s-a înscris în concursul de proiecte.

În faza finală a concursului național de proiecte „Europa mai aproape de CNE” au ajuns 14 echipe, una dintre ele fiind formată din trei membri ai Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”: Maria Iacob, Mădălin Blidaru, Vanessa Sava.


Aceștia vor organiza o serie de activități de promovare a valorilor europene în cadrul campaniei intitulate Împreună suntem Europa. Printre activitățile pe care membrii echipei și le-au propus se numără realizarea unei campanii de promovare și infomare în online, realizarea unui flashmob, a unei scenete teatru-forum pe tema valorilor europene în învățământul românesc, dar și alte activități.

„Europa mai aproape de CNE” este un proiect de amploare al Consiliului Național al Elevilor pentru elevii din România.Proiectul, apărut la inițiativa Dianei-Ioana Morea, senior al Consiliului Național al Elevilor și a lui Andrei Ghergu, se desfășoară în parteneriat cu Cabinetul Europarlamentarului Norica Nicolai și, evident, cu Consiliul Național al Elevilor, reprezentat prin Andrei Bogdan Petre, în calitate de președinte.

Lista echipelor finaliste, pe județe:

Bacău
Tinerii învingători

Botoșani
Europa Team
EuroBT

Constanța
United Europeans

Gorj
Glasul Pro-Europa
Eurovizionarii

Iasi
R(h)EI Europa

Olt
Eurotim

Satu Mare
Eurocitizens LTC

Sibiu
Vointa
Orientati spre Europa
Elevi sibieni in Europa
Uniunea Culorilor

Vrancea
MVM

Detalii privind proiectul „Europa mai aproape de CNE” - site, facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu