sâmbătă, 23 iunie 2012

Festivitatea de sfârșit de an școlar

Înainte, o mică retrospectivă asupra celor desfășurate în anul școlar 2011-2012 la CNU:




Festivitatea de sfârșit de an școlar de la Colegiul Național „Unirea” a reprezentat prilejul premierii elevilor care s-au făcut remarcați în anul școlar 2011-2012, precum și un moment pentru o retrospectivă asupra celor desfășurate.

A fost un lung și, totuși, scurt. Cu toate acestea, lista activităților desfășurate la Colegiul Național „Unirea” cuprinde zeci de evenimente remarcabile, dintre care amintim: Let's do it, CNU! ( 7 septembrie), Balul Bobocilor CNU 2012 ( 4 noiembrie), Ce Ne Unește, Taxi la CNU (19 ianuarie), Balul Mărțișorului 2012 (30 martie), Unirea cu Vrănceanu - ediția la fel (2 aprilie), Ziua Porților Deschise la C.N.U. (30 mai), festivitatea de absolvire, Unirea cu Vrănceanu (6 iunie), Seara Luminilor la CNU (7 iulie), serbarea de Crăciun, Halloween, activitățile desfășurate de Consiliul Școlar al Elevilor, Zilele Colegiului Național „Unirea”, Concursul Interjudețean de Matematică „Unirea”, Concursul Interjudețean de Matematică „Unirea Junior”, participările și premiile obținute la olimpiade, concursuri de debate, teatru, dans, majorete etc.

În cadrul acestei festivități, au fost desemnați elevii anului (eleva anului: Raluca Ciolcă, elevul anului:  Flavius Bratu), au fost premiați cei peste 70 de participanți la fazele naționale ale olimpiadelor școlare, precum și elevii care s-au făcut remarcați în activitățile extrașcolare și care au promovat Colegiul Național „Unirea”.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu