luni, 8 octombrie 2012

Trei elevi uniriști în excursie la Bruxelles

Mădălin Blidaru, Maria Iacob și Vanessa Sava au vizitat Parlamentul European și orașele Budapesta, Praga, Viena, Frankfurt, Stuttgart, Anvers și Bruxelles în cadrul unei excursii dedicate câștigătorilor concursului național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”, proiect inițiat de Consiliul Național al Elevilor.

Aceștia au derulat în perioada aprilie-mai 2012 o serie de activități pe plan local, promovate pe blogul proiectului (echipamvm.blogspot.com) ce au avut ca scop promovarea valorilor europene în învățământul românesc.

Excursia a avut loc în perioada 30 septembrie - 7 octombrie, iar la destinație, după vizitarea sediului parlamentului, cei prezenţi au avut ocazia de a afla mai multe informaţii referitoare la instituţiile europene în cadrul unei prezentări la care a participat şi europarlamentarul Norica Nicolai, al cărei cabinet se află printre iniţiatorii proiectului.

Atmosfera călătoriei a oferit un mediu excelent unei excursii perfecte pe continentul european, în cadrul căreia participanţii au vizitat diverse obiective turistice, au cunoscut specificul local al ţărilor pe care le-au parcurs şi au interacţionat cu mediul cultural din acestea. În cadrul orașelor vizitate, participanții au primit explicații privind zona respectivă de la ghizi.
Preluat de pe site-ul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu