duminică, 16 iunie 2013

MyRomania©2030 - concurs de eseuri pentru elevii din cadrul liceelor membre ale Alianței Colegiilor Centenare

European Foundation for Engaged Youth invită elevii din liceele membre ale Alianței Colegiilor Centenare din România să participe la concursul de eseuri din cadrul proiectului „Romania 2013 - a competition about My Romania”.

În perioada 15 iunie – 7 iulie 2013, elevii sunt invitați să elaboreze eseuri argumentative cu tema “România mea 2030”, prin care să imagineze viitorul țării lor, surprinzând unul dintre aspectele politic și civic, social, drepturile omului, economic,  ecologic, educațional sau cultural-artistic, precum și rolul/implicarea lor personală în crearea acestui viitor.

Obiectivul competiției de eseuri “MyRomania©2030” este de a stimula creativitatea tinerilor într-un mod constructiv, orientat către implicarea acestora în problemele societății și conștientizarea potențialului personal și național de dezvoltare. 
În vederea participării la competiție, până la termenul limită de 7 iulie 2013, fiecare elev poate înscrie un singur eseu, respectând termenii de redactare stabiliți de prezentul regulament.

Modalitate de înscriere

Pentru înscrierea în competiția de eseuri, participanții vor descărca și completa toate rubricile formularului disponibil sub butonul Participate de pe pagina web a proiectului “Romania 2030: A Competition about My Romania” (http://efey.org/projects/community-involvement/project-romania-2030).
Formularele de înscriere, completate de participanți cu datele de identificare și eseurile elaborate, vor fi ulterior transmise Fundației EFEY prin intermediul e-mail-ului, la adresa office@effey.org, sau prin poștă, la adresa Blvd. Iuliu Maniu, nr. 7, Corp A, et. 1 (intrarea din Bd. Vasile Milea), 061072, Bucuresti, Sector 6.
Termenul limită pentru transmiterea formularelor de înscriere completate este 7 iulie 2013.

Premiile concursului:

Cele 10 premii constau în : o tabletă și publicarea eseului pe website-ul concursului precum și în publicația parteneră (premiul I),  1 e-reader și publicarea eseului pe website-ul concursului (premiile II, III și mentiune), 2 cărți,  1 USB stick și publicarea eseurilor pe website-ul proiectului (următorii 6 clasați). Toți cei 10 câștigători vor primi din partea Fundației EFEY diplome care să ateste succesul obținut în competiție.
Mai multe detalii (criterii de eligibilitate, condiții de participare, modalitate de evaluare, calendar) sunt disponibile aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu