duminică, 8 decembrie 2013

Ceai în dar de "Sfântul Nicolae"




Pe data 6 decembrie, cu ocazia Sfântului Nicolae a avut loc prima activitate organizată de membrii Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Unirea".

Activitatea a avut ca scop principal sărbătorirea zilei de „Sfântul Nicolae”, membrii Consiliului Școlar al Elevilor dorind să dăruiască zâmbete şi căldură elevilor şi profesorilor. Acțiunea a constat în împărţirea de ceaiuri calde elevilor şi profesorilor în pauzele de la 11:20 şi de la 12:20 şi s-a desfășurat în curtea liceului pentru a putea atrage toți elevii.

Totodată, activitatea a ajutat la promovarea Consiliului Elevilor, deoarece în locul respectiv a fost pus în evidență un afiş, lucrat manual, care să indice faptul că membrii Consiliului Școlar al Elevilor s-au ocupat de desfășurarea activității. Mesajul transmis cu ajutorul afişului a fost acela că "Împreună suntem Consiliul Elevilor”.

Activitatea cu ceai s-a desfăşurat pentru al II-lea an consecutiv la Colegiul Național „Unirea”, devenind astfel o activitate de tradiție.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu