joi, 23 ianuarie 2014

Consiliul Şcolar al Elevilor participă la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor




În perioada 3-7 februarie 2014, la Brașov, se desfăşoară Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor, eveniment de o deosebită importanţă pentru organizația reprezentativă a elevilor din România.

Scopul acestei întâlniri ce reunește reprezentanții elevilor din întreaga țară constă în alegerea noii conduceri a Consiliului Național a Elevilor, respectiv a Președintelui, a Secretarului pe departamentul de organizare internă şi a Secretarului pe departamentul de educaţie şi comunicare(relații externe).

La întrunire va participa şi preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Național „Unirea”, Tudor-Codrin Bostan, în calitate de membru cu drept de vot al Adunării Generale şi Cristiana Cazacu, Secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor.

Structura Adunării Generale mai cuprinde sesiuni de formare furnizate de instituţii guvernamentale sau non-guvernamentale cu activitate și scop educaţionale, stabilirea strategiei de dezvoltare a CNE pe termen scurt, mediu şi lung, stabilirea calendarului de activităţi, revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare al CNE, dar și patru ateliere: Organizare internă, Comunicare și relații exterme, Politici educaționale și Statutul elevului.

Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Național „Unirea” urează success tuturor candidaților și participanților la lucrul pe ateliere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu