marți, 17 ianuarie 2012

Deschiderea Clubului de Fotografie

Consiliul Școlar al Elevilor din cadrul Colegiului Național „Unirea” realizează în cadrul liceului un Club de fotografie, un mod prin care elevii pasionați de fotografie se vor putea întâlni să își împărtășească cunoștințele și să învețe lucruri noi. În cadrul acestui club se vor organiza expoziții și se va încuraja elevii pentru a participa la concursuri.

Marți, 24 ianuarie, va avea loc deschiderea acestui club în cadrul Colegiului Național „Unirea”, unde vor putea participa toți elevii de la clasa a V-a până la clasa a XII –a. Lansarea clubului de fotografie va fi precedată de o expoziție în care elevii Colegiului Național „Unirea” își vor putea trimite lucrărie, printate, în format A4, pentru a putea face parte dintr-o expoziție cu ocazia Zilelor Colegiului Național „Unirea”.

Toți cei ce vor trimite lucrări vor deveni membri ai clubului. Orice elev din cadrul Colegiului Național „Unirea” va putea lua parte la prezentările realizate prin intermediul acestui club și se va putea înscrie pentru a deveni membru.


Costache Mirela Florentina
Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare, Consiliere
Consiliului Școlar al Elevilor - Colegiul Național „Unirea”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu