miercuri, 25 ianuarie 2012

Membrii CȘE s-au întâlnit cu președintele CNE

Membrii Consiliului Școlar al Elevilor, elevi ai Colegiului Național „Unirea”, membrii Consiliului Județean al Elevilor Vrancea s-au întâlnit pe 24 ianuarie 2012 cu președintele Consiliului Național al Elevilor, Andrei Bogdan Petre.


Evenimentul a început în jurul orei 14:30, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea”. Președintele Consiliului Național al Elevilor a fost prezent la eveniment, fiind invitat de conducerea Consiliului Școlar al Elevilor și a Colegiului Național „Unirea”.

În cadrul acestei întruniri a fost prezentată poziția Consiliului Național al Elevilor cu privire la dreptul de vot la 16 ani, strategia de dezvoltare a CNE, s-a discutat pe tema relației dintre Consiliul Școlar la Elevilor și conducerea liceelor, despre implicarea elevilor în activităților desfășurate, despre scopul Consiliului Elevilor și nu numai.

De asemenea, participanții au putut adresa întrebări, și-au putut exprima opiniile în legătură cu subiectele discutate și au putut cere ajutor în legătură cu problemele pe care le întâmpină.

Activitatea a continuat cu o prezentare a platformei Consiliului Național al Elevilor, Wedu.ro, prezentare făcută de Doru Ștefănescu, în urma căreia participanții au putut descoperi beneficiile și utilitatea acestei platforme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu