duminică, 1 aprilie 2012

Balul Martisorului, inceputul „Școlii Altfel”

Programul „Școala Altfel” a început ... la Colegiul Național „Unirea”. Elevii au participat la Balul Mărțișorului, spectacol devenit tradiție.Evenimentul a avut loc vineri, 30 martie 2012, la restaurantul Grand'Or.


La începutul evenimentului, dl. prof. Cornel Noană, director al Colegiului Național „Unirea”, a ținut un scurt discurs referitor la săptămâna „Școala Altfel”, Balul Mărțișorului fiind, de fapt, începutul acestui program de activități extracurriculare și extrașcolare desfășurate de uniriști.




Balul, centrat în jurul temei „Paris, je t'aime”, a reunit elevii tuturor claselor din ciclul liceal aflați la CNU. Evenimentul a fost organizat de elevii claselor a XI-a, aceștia fiind sprijiniți de dna. prof. Angela Sîrbu. Pe tot parcursul serii, distracția și voia bună au reprezentat atuurile acestui spectacol.


Spre sfârșitul balului au fost decernate premiile pentru cuplul serii, regina balului și pentru concursul de Mister Balul Mărțișorului, concurenții fiind nevoiți să treacă cu bine prin probele pregătite de organizatori.


Mai multe imagini sunt disponibile la adresa aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu