vineri, 6 aprilie 2012

Penultima zi din Școala Altfel, la CNU

Pentru o parte însemnată de elevi, ziua de joi, de la Colegiul Național „Unirea”, a reprezentat întâlnirea cu artele.
În primele ore, elevii au avut posibilitatea să participe la un atelier de dezvoltare personală, coordonat de doamna prof. psih. Alina Vulpe, activitate organizată la propunerea Consiliului Școlar al Elevilor. De asemenea, au fost organizate concursuri de șah, ateliere de handmade și au avut loc vizionări de filme și audiții muzicale.


Au avut loc la vizite la monumentele din oraș, multe dintre ele fiind necunoscute pentru elevi până la această activitate. De asemenea, ziaristul Sorin Tudose a fost invitat pentru a prezenta proiectul „Focșaniul Vechi”: www.focsaniulvechi.ro. Elevii prezenți la prezentarea acestuia s-au arătat interesați ceea ce oferă arhiva online cu imagini din Focșaniul de altădată.

Au mai avut loc vizite la muzee, concursuri de talent etc. Ultima activitate desfășurată de Consiliul Școlar al Elevilor a fost reprezentată de decernarea premiilor pentru activitatea din CȘE.


De asemenea, unii elevi și-au exprimat opiniile privind Școala Altfel în revista online a Consiliului Județean al Elevilor: www.elevulvrancean.eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu