marți, 3 aprilie 2012

Școala Alfel la CNU - 3 aprilie

A trecut și ziua a doua din Școala Altfel. Elevii Colegiului Național „Unirea” au avut parte de un program încărcat, cu multe activități și mulți invitați.

Ziua de marți a reprezentant pentru elevi Ziua Carierei și a Familiei. Majoritatea evenimentelor au avut loc sub acest generic.

Au avut loc excursii tematice, ateliere de lucru, prezentări, vizionări de filme, acțiuni de ecologizare, mini sesiuni de formare.


Patru oameni de afaceri de succes din județul Vrancea și-au prezentat poveștile de viață în cadrul unei activități „Antreprenoriatul - Povești de viață”, desfășurată în sala de festivități. Activitatea a fost realizată de elevii clasei a X-a D și de către Consiliul Școlar al Elevilor și a fost coordonată de prof. Giurgea Diana.




Elevii, de la boboci până la absolvenți, au venit interesați să primească sfaturi și informații legate de dezvoltarea unei afaceri, pericolele întâmpinate, dar și despre oportunitățile pe care le au în prezent.

O mini sesiune de formare axată pe comunicare a reunit elevii dornici să facă cunoștință să experimenteze într-un cadru nonformal.Mini-trainingul a fost susținut de doamna prof. Angela Sîrbu, formator al Consiliului Național al Elevilor.



Un alt eveniment de interes maxim pentru elevi a fost reprezentat de o întâlnire cu doi foști absolvenți ai Colegiului Național „Unirea”, generația '96. Invitați de doamna profesoară Liliana Grigoriu, Codruț Balaș și Costi Rogozanu și-au amintit de momentele petrecute în liceu, au prezentat avantajale și dezavantajele carierelor pe care și le-au format în drept, respectiv jurnalism.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu