luni, 2 aprilie 2012

Școala Altfel - prima zi la CNU


2 aprilie a reprezentat data debutului oficial al programului „Școala Altfel”, program implementat de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului în parteneriat cu Consiliul Național al Elevilor.

Elevii au venit cu gânduri mari la școală, știind că vor participa la o serie de activități pliate pe interesele lor. Așa a și fost. Ziua a fost presărată cu evenimente sportive, schimburi de experiență interliceale, ateliere de teatru, de lectură, orientare socio-profesională, excursii de studiu,  vizionări de filme, activități gastronomice, întreaga listă de activități desfășurate putând fi consultată aici.


Principalul eveniment al zilei și cel care a reunit cei mai mulți elevi a fost reprezentat de întrecerile sportive între echipele reprezentative de fotbal (profesori și elevi), volei, baschet și handbal ale Colegiului Național „Unirea” din Focșani și Colegiului Național „Gh. Vrănceanu” din Bacău.

În cadrul aceste întâlniri între licee, a avut loc și un schimb de experiență între reprezentanții consiliilor școlare ale elevilor. Aceștia au stabilit detaliile unui concurs de eseu, fotografie și scurtmetraj dedicat elevilor din cadrul ambelor licee, premierea urmând a se realiza în momentul vizitei uniriștilor la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”. 

În continuare, veți putea vedea o galerie cu fotografii de la câteva activități desfășurate:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu