joi, 9 august 2012

Studiul în UK mai aproape datorită CNE

UK Study Romania împreună cu Consiliul Național al Elevilor lansează un nou concurs pentru elevii pasionați de cultura engleză, dornici să studieze și să trăiască experiența Marii Britanii.

Începând cu 1 august, până în 1 decembrie, UK Study Romania și CNE te invită să completezi forumlarul de aplicare, simplu, format doar din 5 întrebări. Clic aici.

Răspunde corect la întrebările menționate urmărind site-ul www.ukstudy.ro și convinge-ne că tu meriți să fii unul din cei 42 de câștigători ai concursului.

În mod normal, se percepe o taxă de 23 de lire de către universitățile din Marea Britanie și 500 lei costuri de expediere, însă câștigătorii vor beneficia de ajutor gratuit pentru pregătirea și expedierea dosarului de aplicație la 5 universități din Marea Britanie la care doresc să își continue studiile, așadar 5 șanse de de a fi acceptați.

Organizatorii vor desemna câte un elev câștigător din fiecare judeţ. În cazul în care nu există participanți dintr-un județ vor fi selectaţi elevi din alte judeţe, în fucție de punctajele obținute.

Lista câștigătorilor va fi afișată în data de 3 decembrie pe site-ul UK Stduy Romania, site-ul CNE și pagina de Facebook CNE.

Articol preluat de pe Wedu - platforma suport a Consiliului Național al Elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu