vineri, 31 mai 2013

Prima activitate realizată de Consiliul Școlar al Elevilor Junior

 În data de 31 mai, Consiliul Școlar al Elevilor Junior de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani a organizat un treasure hunt pentru elevii de gimnaziu, cu scopul de a sărbători Ziua Internațională a Copilului.

Astfel au fost făcute cinci echipe din câte cinci elevi, iar acestea au trebuit să urmărească indiciile, pentru a ajunge la „comoară”, care a constat într-o cutie de Raffaello. Bineînțeles că pentru a primi următorul indiciu, fiecare echipă a trebuit să treacă de anumite probe, de exemplu să cânte o melodie sau să numească o personalitate românească.

Activitatea s-a încheiat abia după ce toate echipele au trecut de fiecare probă și au ajuns în punctul final. De asemenea, putem spune că participanții au fost foarte mulțumiți de treasure hunt-ul ce a avut loc, mai ales că a fost organizat de structura care îi reprezintă, astfel asigurându-se și o promovare la nivelul Consiliului Școlar al Elevilor Junior.




În concluzie, sperăm ca CȘE Junior să organizeze în continuare activități care să aibă din ce în ce mai mult impact, atât în rândul elevilor de gimnaziu cât și în cadrul Colegiului Național "Unirea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu