miercuri, 29 mai 2013

The Eastern Eagles, a doua echipă finalistă a concursului naţional "Europa mai aproape de CNE", având un membru din cadrul Colegiului Național "Unirea"

Echipa "The Eastern Eagles" este una dintre cele 22 de echipe finaliste în cadrul concursului național "Europa mai aproape de CNE". Aceasta este formată din Cristian Gîrneață - președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea, Cătălina Marcu - vicepreședinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și Codrin Bostan - director al Departamentului de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere din cadrul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea şi vicepreşedinte în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani.

În cadrul acestui proiect, ne-am propus să ne îndeplinim două mari obiective, anume cel de a promova valorile europene și cetățenia activă, și cel de a face o afacere socială ce are ca scop promovarea obiectivelor cu potențial turistic, a tradițiilor și obiceiurilor din județul Vrancea.

Detalii cu privire la proiectul nostru găsiţi accesând link-ul blogg-ului de campanie sau urmărind în continuare http://csecnu.blogspot.ro/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu