sâmbătă, 8 iunie 2013

Mențiune la concursul național „Micul Antreprenor”


Echipa de la Colegiul Național „Unirea” participantă la cea de-a doua ediție a proiectului național „Micul Antreprenor”, înscris în Calendarul Activităților Educative Naționale, a obținut una dintre cele trei mențiuni acordate în urma jurizării ideilor antreprenoriale înscrise la acest concurs.

Proiectul a avut loc în perioada 7-9 iunie 2013, în municipiul Slobozia, jud. Ialomița, din echipa vrânceană participantă la competiție deplasându-se  Mădălin Blidaru și Codrin Bostan pentru a prezenta în cadrul târgului antreprenorial afacerea.


Proiectul a fost organizat de Consiliul Județean al Elevilor Ialomița în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Consiliul Judeţean Ialomiţa, Primăria Municipiului Slobozia, Waterfall Edu, Asociaţia Tinerilor Ialomiţeni şi ProiectIS, în prima etapă făcându-se departajarea echipelor înscrise prin intermediul platformei online wedu.ro și a formularului pus la dispoziție pentru înregistrare.Cea de-a doua etapă, practic cea în care s-au jurizat proiectele participanților, a constat într-un târg antreprenorial la care au participat în acest weekend 20 de echipe din întreaga țară finaliste în urma primei etape. Echipa uniristă selectată a fost formată din Mădălin Blidaru (senior al Consiliului Școlar al Elevilor), Codrin Bostan (vicepreședinte Consiliul Școlar al Elevilor), Valetina Tănase (președinte Consiliul Școlar al Elevilor), Alexandra Argatu, Mirela Costache (voluntari ai Consiliului Școlar al Elevilor).


Promovarea afacerii înscrise la categoria IT a avut loc în Piața Revoluției în cadrul unui târg antreprenorial deschis publicului între orele 10 și 13, după-amiaza anunțându-se câștigătorii concursului. Detalii despre afacerea înscrisă această echipă, anume o agenție de PR bazată în special pe activitățile online, se pot găsi la adresa aceasta.

Imagini de la eveniment sunt disponibile aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu