vineri, 15 noiembrie 2013

Tudor-Codrin Bostan este președintele Consiliului Județean al Elevilor




Astăzi a fost ales noul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea. Noul lider al elevilor vrânceni este Tudor-Codrin Bostan, președintele Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Unirea", acesta obținând 15 voturi pentru din cele 15 exprimate. Totodată, uniristul este în prezent responsabil online al Biroului de Presă a Consiliului Național al Elevilor.

"Vreau să le mulțumesc colegilor mei care mi-au oferit încrederea lor și le promit că le voi reprezenta cu success interesele în anul ce urmează. Felicit, totodată, noul bord de conducere și sper la o colaborare cât mai frumoasă, deoarece doar împreună putem dezvolta Consiliul Județean al Elevilor."

De asemenea, două dintre departamente vor fi conduse tot de uniriști, astfel: Departamentul Concursuri Școlare și Extrașcolare va fi condus de Cristian Cazacu, care a obținut 8 voturi din cele 14 exprimate, iar Departamentul Cultură, Educație și formare va fi condus de Cristiana Cazacu, pentru al doilea an consecutiv, care a obținut 12 voturi pentru și 2 împotrivă.

Codrin Bostan a preluat ștafeta de la cuzistul Cristian Gîrneață, astfel uniristul fiind al VII-lea președinte al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu