marți, 20 octombrie 2015

S-au încheiat alegerile pentru reprezentanții din Consiliul Şcolar al Elevilor!
După încheierea alegerilor, în anul şcolar 2015-2016, Consiliul Şcolar al Elevilor CNU va fi format din Dobre Ruxandra, PREŞEDINTE, unicul candidat, care a obținut 585 voturi.Tudose Teodora(386 voturi), Ignat Marian(383 voturi) și Grigore Gabriela Valentina(336 voturi) ce sunt VICEPREŞEDINŢI şi Mirică Mihai,SECRETAR, obținând un număr de 345 voturi.

Astfel, următorul pas este Consiliul Judetean al Elevilor ce are nevoie de forţe proaspete şi speră că printre voi se află oameni cu timp şi iniţiativă ce vor să se implice!
Pentru a face parte din unica structură reprezentativă a elevilor, la nivel județean, deținerea unei funcții nu reprezintă un criteriu. Postul de director al unui departament se adresează tuturor elevilor aspiranți ale căror principale interese sunt reprezentarea elevilor și derularea de proiecte adaptate la cerințele și domeniile de interes ale acestora.
Astfel că, posturile disponibile sunt următoarele:

Departamentul PR și comunicare
Avocatul Elevului
Sport și programe de tineret
Cultura, educație și programe școlare
Concursuri școlare și extrașcolare
Departamentul pentru învățământ profesional, tehnic, vocațional
Departamentul pentru învățământ gimnazial și teoreticCondițiile care trebuie îndeplinite pentru deținerea unei candidaturi valide constau în depunerea aplicației online pe platforma suport a Consiliului Elevilor, Waterfall Edu  (http://wedu.ro/pg/aplicatii_cje_2015/local/VN/ ), precum și realizarea dosarului în format fizic alcătuit din Formularul de candidatură, Declarația de neapartenență politică si Acordul parental, până pe 25 octombrie.
Sesiunea electorală se va desfășura între 26 și 30 octombrie. În ziua votării, candidații vor susține un discurs în fața membrilor cu drept de vot din cadrul Adunării Generale prin care își vor prezenta platforma electorală.
Consiliul Județean al Elevilor încurajează toți elevii să aplice pentru una dintre funcțiile disponibile și este convins de faptul că următoarea generație va reprezenta continuarea realizărilor generației actuale și a celor trecute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu