sâmbătă, 7 noiembrie 2015

”Păcăleală sau dulciuri?” la CNU!

În familia CNU, fiecare are cel puțin o șansă să se afirme și să se exprime într-un mod cât mai original și atractiv, fapt dovedit și de uniriștii mai mici cu ocazia desfășurării activității ”Păcăleală sau dulciuri?”, din data de 30 octombrie 2015, activitate care a fost organizată pentru elevii claselor V-VIII. Astfel, în sala de festivități a Colegiului Național ”Unirea”, uniriștii de gimnaziu au avut ocazia să intre în pielea personajelor îndrăgite și să impresioneze juriul prin poveștile create cu entuziasm.

Bineînțeles, personajele nu puteau apărea fără a li se crea un cadru potrivit, de poveste; astfel, sala de festivități a fost decorată special pentru cei care aveau să între în scenă.


Faptul că uniriștii sunt dintotdeauna entuziaști și creativi nu mai este o noutate! Cei mici au avut ocazia să-și transpună ideile năstrușnice, surprinzătoare pentru cei aflați în sală, într-un mod inedit, prin poveștile prin care au dat viață personajelor interpretate. 

                                               

Chiar și cei de clasa a cincea și-au făcut curaj și au jucat o scenetă al cărei text a fost scris de unul dintre elevi. Așadar, se pare că pasiunea pentru frumos, pentru cuvânt, este prezentă încă de la vârste fragede.



Atmosfera a fost dinamizată și de uniriștii de liceu, Teodora Tudose, Alexandru Enoiu, Andrei Ilie, Alberto Drăgan și Claudia Ciolan nelipsind de pe scenă și impresionând publicul prin momentele create.

  


La întrebarea ”Păcăleală sau dulciuri a avut succes?”, nu vă pot răspunde decât zâmbetele largi ale uniriștilor care s-au bucurat și de binemeritatele diplome și de dulciurile primite.

             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu