luni, 29 februarie 2016

Licitația de băieți din Săptămâna Iubirii

Joi seara, 25 februarie 2016, în sala de festivități a Colegiului Național ”Unirea” a fost organizată licitația de băieți, activitate susținută cu ocazia Săptămânii Iubirii la CNU.
În sală au fost prezente numeroase fete, de la boboace până la eleve de clasa a XII-a, care au venit fie pentru a-și susține colegii, fie pentru a licita unul dintre băieți... sau chiar mai mulți!
Participanții au intrat pe scenă pe rând, pe melodii care le reprezintă personalitatea și îmbrăcați într-un stil care îi definește, de la cel de hipster la cel de gentleman. Bineînțeles, nu au fost lipsite aplauzele și zâmbetele colegelor care au venit să îi susțină. Primul băiat care a urcat pe scenă a fost Bogdan Basma, fiind urmat de Cosmin Vasiliu, Bogdan Mehedinți, Vlad Crăciun, Marius Gustă, Mihai Dumitrescu (cel mai tânăr dintre participanți!), Eduard Lefter, Emil Goia și Ionuț Toma, care a purtat o mască, ascunzându-și identitatea până la final, sporind astfel curiozitatea întregii săli.






La finalul licitației, Ruxandra Dobre, președinta CȘE, a anunțat faptul că le este permis și altor doritori din sală să urce pe scenă, să se prezinte și să fie licitați. Curaj și-au făcut doar Cristian Cosma, care, cu toate acestea, a fost luat prin surprindere, și Marian Ignat, Mister Boboc al CNU 2015.


Banii strânși la această activitate vor fi donați domnului profesor Viorel Paizan, în vederea recuperării necesare după problemele de sănătate suferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu