marți, 8 mai 2012

Comunicat de presă: Potpourri şi a doua acţiune de diseminare europeană, împreună cu Uniriştii

CȘE CNU este partener, elevi din Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor participând la activitate.

Preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani, Anamaria Cătănoiu, se întâlneşte a doua oară cu tinerii şi adulţii pentru a disemina informaţiile cu privire la programul Grundtvig şi posibilităţile de mobilitate individuală. Elevii Colegiului Naţional „Unirea vor participa cu prezentarea proiectului „Europa mai aproape de CNE”.
Prezentarea, care se încadrează tematic şi pe linia manifestărilor dedicate Zilei Europei, va avea loc joi 10 mai, ora 16.30, la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea. La întâlnire si-au anunţat prezenţa şi interesul tinerii din diverse licee, cadre didactice, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean al Elevilor, ai Ong-urilor vrâncene şi instituţiilor publice. Sunt invitaţi şi alţi doritori.
Ca şi la prima întâlnire, activitatea de joi are ca scop diseminarea informaţiilor despre programul Grundtvig şi proiectele internaţionale pe educaţia adulţilor, posibilităţile de mobilitate individuală, studii în străinătate, instrumente europene şi accesarea granturilor şi cursurilor Grundtvig.
Vor participa de asemenea şi elevii Colegiului Naţional „Unirea”, Maria Iacob, Vanessa Sava şi Mădălin Blidaru, cu prezentare şi dezbateri despre valorile europene în viața de zi cu zi, în sistemul educațional, etc., activitate ce face parte din campania de informare și promovare în cadrul proiectului „Europa mai aproape de CNE” pe care şi As. Potpourri îl susţine.
Detalii complete şi fotografii post activitate pe site-ul Asociaţiei Potpourri: www.potpourri.ro
Prima prezentare din planul de diseminare a avut succes la toate categoriile de public şi toţi au fost interesaţi de subiect şi de informaţii. Mulţi dintre cei prezenţi la prima întâlnire vor să vină şi la a doua şi la workshop pentru a pune în practică tot ce discutăm zilele acestea. În plus, echipa elevilor MVM de la Colegiul Naţional Unirea îşi va prezenta proiectul care se pretează tot pe informaţíe europeană şi pe care Potpourri îl susţine. Vom lucra împreună pe ceva concret şi…european şi scopul nostru comun: rezultate concrete.” (Anamaria Cătănoiu, preşedinte Asociaţia Potpourri)
 
În cadrul programului Grundtvig - Învăţare pe tot parcursul vieţii reprezentantul Asociaţiei Potpourri Focşani,
Anamaria Cătănoiu, a participat la un curs de formare individuală pe Business and Professional Communication Skills, desfăşurat în perioada 9-13 aprilie 2012 în St. Julian’s, Malta.
Grantul Grundtvig obţinut de Anamaria Cătănoiu, preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani, a permis participarea la un curs de mobilitate individuală ce a avut ca obiectiv îmbunătăţirea competenţelor profesionale de comunicare eficientă în limba engleză.

Preşedinte
Anamaria Cătănoiu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu