duminică, 14 iulie 2013

Un membru al CŞE CNU, a participat la Conferința Interregională "Valori și perspective în CNE"

În perioada 8-11 iulie, la Gura Humorului, în județul Suceava, a avut loc Conferința Interregională a Consiliului Regional al Elevilor Nord-Est, cu tema "Valori și perspective în CNE".


La conferință au luat parte câte 3-4 membrii din județele regiunii nord-est, membrii Biroului Executiv al Consiliului Național al Elevilor, și 10 elevi din restul județelor din țară. Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani a fost reprezentat de Codrin Bostan, în calitate de vicepreşedinte.

Principalul scop al întâlnirii a fost de a dezvolta valorile pe care se bazează Consiliul Național al Elevilor și de a crea o carte a CNE în care să fie consemnate valorile fundamentale ale Consiliului Național al Elevilor. Totodată, al doilea scop al întâlnirii a fost de a stabili un punct la care CNE-ul să ajungă în următorii ani, lucrându-se astfel pe diverse ateliere.


Conferința s-a încheiat cu o sesiune de follow-up, fiecare participant întorcându-se în județ cu lucruri noi, pe care le poate aplica și cu actualii membrii ai Consiliilor Județene/Școlare ale Elevilor, dar mai ales, cu următoarea generație care va veni din toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu