vineri, 26 iulie 2013

Menţiune pentru un membru al CŞE CNU, la Concursul Naţional "Next Generation”

În perioada 21-25 iulie, la Baia Mare, s-a desfăşurat a XI-a ediţie a Concursului Naţional de eseuri pe teme de Consiliere şi Orientare Vocaţională pentru elevi „Next Generation”.

La eveniment au luat parte atât simpli elevi, cât şi câţiva membri din Consiliile Judeţene şi Şcolare ale Elevilor, printre care şi vicepreşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani, Codrin Bostan.

Pe toată durata concursului au fost organizate sesiuni de consiliere în carieră, susţinute de profesori psihologi şi totodată s-au desfăşurat ateliere de fotografie, muzică, teatru, sport şi film. De asemenea, în data de 23 iulie a avut loc proba scrisă a eseurilor. Participanţii (60 de elevi din întreaga ţară) au trebuit ca în scrierea acestora să răspundă la patru întrebări: „Cine sunt eu?”, “Ce pot să fac şi ce mi-ar plăcea să fac cu adevărat în viitor?”, “Ce ştiu pentru a deveni ceea ce îmi propun?” şi “Ce aştept de la Concursul Naţional de eseuri pe teme de Consiliere şi Orientare Vocaţională pentru elevi „Next Generation?”.

Concursul s-a încheiat în data de 24 iulie, cu premierea participanţilor, în cadrul unei seri festive care a inclus şi un concurs de Miss şi Mister, iar Codrin Bostan, reprezentantul Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea", a obţinut Menţiune.

Acest rezultat are rolul de a evidenţia implicarea membrilor din Consiliul Şcolar al Elevilor din cadrul Colegiului Naţional "Unirea" în diverse activităţi şi concursuri naţionale, la care obţin şi rezultate, dat fiind faptul că aceasta este a treia menţiune obţinută de membrii organizaţiei şcolare, în ultimul an la un concurs naţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu