duminică, 8 septembrie 2013

Un membru al CŞE CNU a participat la Şcoala de Vară „Avocatul Elevului”

În perioada 2-5 septembrie, în staţiunea Băişoara, judeţul Cluj, s-a desfăşurat Şcoala de Vară „Avocatul Elevului”.


La eveniment au luat parte directorii Departamentului Avocatul Elevului din toate Consiliile Judeţene ale Elevilor din ţară, iar din cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani a participat Cristiana Cazacu, care este totodată şi directorul Departamentului de Cultură, Educaţie şi Programe Şcolare al Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea.


În cadrul acestei şcoli de vară, participanţii au luat parte la ateliere organizate cu scopul de a le oferi acestora o mai bună viziune despre rolul şi importanţa departamentului Avocatul Elevului. Totodată, aceştia au aflat despre cum a fost înfiinţat departamentul şi cum să promoveze activităţile acestuia. De asemenea, au fost prezentate exemple de bune practici ale unor judeţe şi au avut loc dezbateri pe tema drepturilor omului şi ale avocatului elevului.

În concluzie, participarea la acest eveniment a fost benefică pentru fiecare director al departamentului, deoarece astfel, s-au întors în judeţele de provenienţă cu noi cunoştinţe şi idei pe care le vor pune în practică atât în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor, cât şi în cadrul Consiliilor Şcolare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu