vineri, 24 ianuarie 2014

Desfăşurarea concursului „Unirea şi Uniriştii”, ediția a II-a


Cu ocazia aniversării a 155 de ani de la Unirea Mică, Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional ,,Unirea” din Focşani a organizat în colaborare cu doamna profesoară Carmen Atarcicov, concursul de istorie ,,Unirea şi Uniriştii”, aflat la cea de-a doua ediție.

Juriul a fost format din doamna profesoar Carmen Atarcicov, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor, Tudor Codrin Bostan şi Petru Partene, elev în clasa a XII-a G la Colegiul Naţional ,,Unirea” şi olimpic național la istorie.


Concursul a avut succes în rândul elevilor, participând patru echipe a câte trei elevi, iar juriul a avut o sarcină dificilă în a desemna câştigătorii. Echipa clasată pe locul I a fost formată din Asanache Eros-Adrian, Toma Adrian şi Argatu Alexandra, elevi în clasa a X-a G. Locul II a fost ocupat de echipa formată din Chircă Mihaela, Mihaela Bacnaş şi Adrian Neață, elevi în clasa a IX-a, iar pe a treia poziție s-au aflat Munteanu Andrei, Aurică Cătălin-Valentin şi Alexandra Untu, elevi în clasa a XI-a A. În concurs a mai participat o echipă de la clasa a XI-a G, formată din Neacşu Carmen, Hulea Denisa şi Ţicoiu Laura.


Toţi participanţii au primit diplome de participare, iar echipele clasate pe primele trei poziţii au primit şi premii.

Activitatea oranizată cu prilejul zilelor colegiului a avut ca scop îmbogăţirea cunoştinţelor elevilor legate atât de istoria ţării, cât şi de cea a liceului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu