miercuri, 12 februarie 2014

Doi membri ai Consiliului Şcolar al Elevilor au participat la Adunarea Generală a Consiliului Naţional al ElevilorÎn perioada 4-7 februarie 2014, orașul Brașov a găzduit cel mai important eveniment pentru activitatea structurii reprezentative a elevilor din România, Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor. Evenimentul a fost organizat de Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor și de Consiliul Județean al Elevilor Brașov cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, al Ministerului Educaţiei Naţionale şi al altori parteneri locali şi naţionali.


Întâlnirea a avut ca scop alegerea noului Președinte al Consiliului Național al Elevilor, a celor doi Secretari Executivi (al Departamentului de Educație și Comunicare și al Departamentului de Organizare Internă). Totodată, în urma desfășurării atelierelor tematice, delegații au conlucrat pentru întocmirea strategiei de dezvoltare organizațională a Consiliului Național al Elevilor pentru mandatul 2014-2015.La Adunarea Generală a Consiliului Naţional al Elevilor au participat Tudor-Codrin Bostan, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea", în calitate de membru cu drept de vot al Adunării Generale, alături de Cristiana Cazacu, Secretarul Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea".


Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional "Unirea" îi felicită pe toți candidații și urează mult success noilor membri aleși în funcțiile de conducere ai Consiliului Național al Elevilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu